Vad gör vi?

Home/Om oss/Vad gör vi?

PriceGain erbjuder management consulting-tjänster med fokus på strategisk och kundbaserad prissättning som verktyg för att förbättra B2B- och B2C-företags lönsamhet och verksamheter. Vi hjälper företag skapa prisstrategier baserat på faktorer som konkurrenskraft, affärsmål, produktionsprocesser, marknadsföringskostnader, kvalitet och kundernas betalningsviljor.

Pricegain har utvecklat unika metoder och tekniker för att med hög precision ta reda på kundernas betalningsviljor genom avancerad analys av försäljningsdata och marknadsundersökningar. Vi har även skapat anpassningsbara IT-stöd och processer som ger kunderna möjlighet att upprätthålla en optimal prissättning själva utan konsulthjälp, efter införande av ny prisstrategi.

Våra kunder finns i alla branscher och inkluderar såväl multinationella koncerner som medelstora företag.

På PriceGain arbetar analytiker, prisexperter och forskare med kunskap och erfarenhet från ledande positioner inom ekonomi, statistik, försäljning, teknologi, detaljhandel och annan kanalförsäljning. Vårt konsultteam har erfarenhet av prissättning från många olika branscher och verksamheter, med allt från livsmedelshandel till mjukvaruförsäljning. Vi har konsulter och andra resurser tillgängliga för prisprojekt i Europa, England och USA.