Home/Om oss/Karriär

Vill du förstärka vårt sköna konsultteam och få möjlighet att arbeta med oss och några av landets största och mest intressanta företag, så ska du höra av dig till oss!

  • Vi söker dig som redan har några år som managementkonsult i bagaget och som vill söka dig vidare. Som seniorkonsult kommer du att driva och leda projekt på ledningsnivå i medelstora och större företag. Din tidigare erfarenhet i kombination med vår expertis och rätt stöd kommer att ge dig möjlighet till snabb vidareutveckling, både på ett kompetensmässigt och personligt plan.
  • Vi söker också dig som snart är färdig med din civilekonom- eller civilingenjörsutbildning. Som konsult hos PriceGain får du dels lära dig konsultyrket från grunden, dels utveckla din kompetens inom prissättning och affärsstrategi. Du kommer att arbeta som en del i ett eller flera team och får tidigt ta eget ansvar för delar i projekt och att vara aktiv i möten med kunder.

Ett anställning på PriceGain kräver tre saker av dig:

  • En professionell inställning.
  • En god aptit för analyser.
  • Passion för lönsamhetsförbättringar.

I gengäld fyller vi dina dagar med:

100%
        Nya utmaningar
100%
    Kompetensutveckling
100%
        Trevliga kollegor
100%
        Spännande möten
Vi erbjuder våra konsulter utbildning och mentorstöd så att de förstår hur ett prisprojekt planeras och resurssätts, hur leveranser definieras och hur man utvecklar lösningar som genererar utmärkta resultat. Klicka här för att få veta mer om våra internutbildningar och mentorsprogram samt hur det är att arbeta hos oss och varför prissättning är ett intressant arbetsfält.

Om du rätt kvalifikationer och är intresserad av att arbeta på PriceGain klicka på Ansök nedan och mejla in nedanstående dokument så att vi kan få en god uppfattning om dina kunskaper, erfarenheter och intressen:

  • Ett personligt brev som beskriver varför du är intresserad av att arbeta och utveckla din karriär på PriceGain.
  • Ditt cv. Var noga med att inkludera all relevant arbetslivserfarenhet, eventuella förtroendeuppdrag och utbildningar. Om du har mindre är fem års arbetslivserfarenhet är det en fördel om du bifogar dina skolbetyg.

 

Ansök nu

 
 
 

Vi kommer att gå igenom din ansökan och återkommer till dig så snart som möjligt.

Vår rekryterings- och intervjuprocess består av tre möten. Under de två första mötena träffar du PriceGains partners där du ombeds berätta om dina erfarenheter, din kompetens och skälen till varför du vill arbeta hos oss. I det tredje mötet träffar du tre-fyra konsulter. Du har då möjlighet att ställa frågor till dem om hur det är att arbeta på PriceGain, om vår företagskultur och ledningsfilosofi samt hur det är att vara priskonsult.

Vi försöker alltid att avsluta en rekryteringsprocess inom tre veckor, men tiden kan skifta beroende på vår befintliga arbetssituation och din tillgänglighet.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!