Home/Kunder

PriceGain arbetar med företag och organisationer, med vitt skilda verksamheter, i många olika branscher. Vår kunskap och våra erfarenheter inom prissättning kan appliceras i vilken verksamhet och i vilken bransch som helst. Här ser du ett axplock av de företag och organisationer som vi har hjälpt att förbättra lönsamheten hos genom smartare prissättning.

 


Ett av Sveriges äldsta och mest kända varumärken, Falu Rödfärg, har lyckats vända röda siffror till svarta genom en ny pris- och försäljningsstrategi.
Läs mer


Under den senaste 10 åren har mediehuset MittMedia tappat 20 procent av sina pappersupplagor. Med en digital intäktsstrategi vänder utvecklingen.
Läs mer


VK har med PriceGains hjälp paketerat om sina erbjudanden och utvecklat en ny prisstrategi, vilket resulterat i att de nu kan sätta marknadsmässiga priser.
Läs mer

 

 

Med PriceGains hjälp har vi utvecklat en ny prisstrategi som ökat vår lönsamhet. Det har också gett återförsäljarna starkare incitament att fokusera på våra produkter.
Johan Molin, vd Falu Rödfärg
Ompaketeringen av våra tjänster innebär att vi nu kan sätta marknadsmässiga priser som leder till långsiktig lönsamhet och överlevnad.
Sture Bergman, vd Västerbottens-Kuriren