Frukostseminarium 3 oktober 2017: Boxer ger kunderna Frihet med fiber

Home/Seminars/Frukostseminarium 3 oktober 2017: Boxer ger kunderna Frihet med fiber

Frukostseminarium 3 oktober 2017: Boxer ger kunderna Frihet med fiber

I digitaliseringens snabbföränderliga värld ställs företag inför både utmaningar och nya affärs- och intäktsmöjligheter. Konsumtionsmönster och behov skiftar snabbt och nya aktörer kliver in på banan när de digitala påfarterna, kanalerna och tv-tekniken förändras. Hur möter man framtiden med ett kunderbjudande som är anpassat efter de nya förutsättningarna? Vad vill framtidens kunder ha och vad är de villiga att betala? 

Kom och lyssna till Boxers VD Jonas Lönnquist som den 3 oktober 2017 kommer att berätta om Boxers spännande förvandling från tv- till bredbandsledd operatör! Boxer har nyligen lanserat ett helt nytt fibererbjudande på marknaden med priser, kampanjer och paket som är anpassade efter marknadens behov och förutsättningar. Samtidigt har Boxer utökat sitt säljbara fiberunivers markant och sjösatt en omfångsrik marknadsföringskampanj, vilket lett till att ökningen av kundbasen har varit snabbare och starkare än väntat. Under det andra kvartalet, 2017, har intaget av bredbandskunder ökat samtidigt som kvartalschurnen minskat.

Tillsammans med Göran Skugge, Senior Partner på PriceGain, kommer Jonas också att berätta om vikten av att skapa sig en förståelse för hur nya produkter och tjänster kommer att tas emot på marknaden, innan de lanseras. Vilken roll spelar data och matematik för att förstå potentialerna i, och effekterna av, nya kunderbjudanden?

 

Seminariet riktar sig till dig som är aktiv ägare, styrelseledamot, VD, CFO eller som har en aktiv del i företagets strategiska affärsutveckling i ledningsgrupp eller affärsområde.

Varmt välkommen!

Seminariet har redan varit – vi hälsar dig välkommen på nästa event. Håll dig uppdaterad genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev! 

När: Tisdag 3/10, 2017, klockan 08:00-09:30. Frukost från 07:30.
Var: Nio Rum, Hamngatan 2, Stockholm. Karta >>
OSA: Senast den 26/9.

Agenda

07.30 Frukost och mingel
08.00 Introduktion
08.10 Boxer ger kunderna Frihet med Fiber
Jonas Lönnquist, CEO Boxer TV-Access AB, och Göran Skugge, Senior Partner PriceGain, berättar hur Boxer paketerat om sitt kunderbjudande med fiberbaserade bredbandstjänster för att bredda sin affär och möta morgondagens marknad.

09.00 Frågor och diskussion
09.15 Eftersnack och avslutande mingel
09.30 Slut

Jonas Lönnquist är VD för Boxer TV-Access AB och har både lång och bred erfarenhet inom tv-branschen med ledande positioner. Han har bland annat arbetat som landschef och ställföreträdande VD på C More Entertainment samt distributions-, försäljnings- och kundservicechef på Viasat. Jonas har en examen från Handelshögskolan i Stockholm.

17-09-04|