Smartare planering och optimering för lönsammare handel

Home/News, Press release/Smartare planering och optimering för lönsammare handel

Smartare planering och optimering för lönsammare handel

Addeo tillsammans med IBM och PriceGain  genomför ett frukostseminarium om hur handeln kan öka sin lönsamhet.

De senaste 20 åren har handeln vuxit kraftigt. Många nya kedjor har på kort tid etablerat sig. Vi har lagt en allt större del av inkomst och kapital på konsumtion. På senare tid har konkurrensen hårdnat märkbart, köplusten hos konsumenterna minskat och det har därmed blivit allt svårare att upprätthålla en rimlig lönsamhet. Det räcker inte med gynnsam tillväxt. Fokus går över på kostnadssidan.

De företag som kunnat förutse och förbereda sig för denna utveckling är också de som bäst kunnat kapitalisera på den. Vad skiljer då framgångsrika detalj- och partihandlare från mindre framgångsrika handlare mer specifikt? Ett svar är att dem kan snabbt och enkelt modellera olika scenarier för att på så sätt kunna utveckla optimala planer, titta på hur varuförsäljningen matchar planen och använda denna visibilitet för att fatta bättre och snabbare beslut.
Mer information och din anmälan till frukostseminariet här.

11-09-05|