PriceGain arrangerar VD-konferens om framgångsrik prissättning

Home/News, Press release/PriceGain arrangerar VD-konferens om framgångsrik prissättning

PriceGain arrangerar VD-konferens om framgångsrik prissättning

Fler och fler företag inser att det finns mycket stora möjligheter att öka lönsamheten genom att vidareutveckla sin prissättning. Nu får du som är företagsledare möjligheten att vara med och träffa framgångsrika företag som redan genomfört lönsamhetsdrivande förändringar av sin prissättning. Konferensen vänder sig till Dig som är VD eller motsvarande. Deltagarna är från olika branscher, vilket möjliggör ett intressant och givande utbyte av utmaningar och erfarenheter av en vidareutvecklad prissättning.

Är du företagsledare och intresserad av att deltaga i seminariet den 30 augusti 2011 är du välkommen att ta kontakt med oss på telefonnummer 08 792 06 65 eller skicka din intresseanmälan till seminars@pricegain.com

Antalet platser är begränsade.

11-06-15|