PriceGain söker managementkonsulter inom strategisk prissättning

Home/Jobbannons, Nyheter/PriceGain söker managementkonsulter inom strategisk prissättning

PriceGain söker managementkonsulter inom strategisk prissättning

Vill du arbeta med strategisk prissättning och lönsamhet på ledningsnivå? Är du färdig civilingenjör och/eller civilekonom (nyutexaminerad eller 1-2 års erfarenhet) och har ett brinnande intresse för affärer? Då ska du höra av dig till oss.

PriceGain är i ett spännande läge nu när efterfrågan på strategikonsulter inom prissättning tar fart. Allt fler företag ser möjligheterna med att arbeta aktivt med sin prissättning för att öka kundnytta, konkurrenskraft och lönsamhet. För att fortsätta vår utvecklingsresa behöver vi förstärka vårt team med ytterligare managementkonsulter..

Vilka är vi?

PriceGain har funnits i drygt 14 år och vi som arbetar här har erfarenhet från många olika branscher. Våra metoder är väl beprövade och vår kunskap om prissättning, produkt- och tjänstepaketering har hjälpt många svenska och multinationella bolag att växa med utgångspunkt i deras unika förutsättningar och kundernas behov.

Resultaten av våra projekt är alltid mätbara, både vi och kunden vet därför när vi har gjort ett bra jobb. Detta har gett oss ett gott renommé som vi är rädda om och stolta över.

Utöver detta…

  • Är vi ett mindre företag vilket innebär att alla medarbetare kan påverka företagets utveckling, att vi har korta vägar till beslut och att vi är väldigt måna om dem som jobbar hos oss.
  • Som många konsultföretag har vi tidvis hög arbetsbelastning men vi gör vårt bästa för att prioritera balans i livet samt tid för familj, vänner och fritid.
  • Är vår plan att fördubbla antalet konsulter under de närmaste åren, vilket kommer att göra oss starkare och mer flexibla. Samtidigt behåller vi det som vi gillar hos ett litet företag.
  • Är vi som personer nyfikna, ambitiösa och professionella. Vi lägger stor vikt vid kompetensutveckling, personlig utveckling och vid att förbättra oss tillsammans som lag.

Är du vår nästa Managementkonsult?

Som konsult på PriceGain ges du möjlighet till en fantastisk start på din karriär. Du får lära dig konsultyrket från grunden samtidigt som du utvecklar en gedigen kompetens inom prissättning. Du kommer att arbeta i ett eller flera team och får tidigt ta ansvar för delar i projekt samt vara aktiv i kundmöten. I det dagliga arbetet förväntas du i) bidra med och lära dig kvantitativ och kvalitativ analys, ii) strukturera samt presentera analyser och hypoteser samt iii) hantera intressenter i kundens organisation.

Vi söker dig som…

  • Är färdig civilingenjör och/eller civilekonom (nyutexaminerad eller 1–2 års erfarenhet)
  • Har ett brinnande intresse för affärer
  • Har ett mycket analytiskt sinne
  • Är bekväm med att arbeta i Excel och PPT. Programmeringskunskap (framförallt i VBA) är ett plus
  • Är nyfiken, social och prestigelös. Du tar dig gärna an nya utmaningar och ansvar
  • Är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift

 

Vill du vara med och växa med oss? Skicka din ansökan med CV, personligt brev och betyg till careers@pricegain.com. Urval och intervjuer genomförs löpande, varför vi uppmuntrar dig till att skicka in din ansökan så fort som möjligt. Start under våren 2018 alternativt i slutet på augusti.

Sista ansökningsdag är 28 februari 2018.

För mer information, kontakta Pär Petersson på 070-33 48 444.