Pricise Anders Bley talar på Webbdagarna 2017 i Stockholm

Home/Nyheter, Okategoriserade/Pricise Anders Bley talar på Webbdagarna 2017 i Stockholm

Pricise Anders Bley talar på Webbdagarna 2017 i Stockholm

E-handel: Öka lönsamhet i din e-handel med nästa generations prissättning

Plats: C1/C214.2014.45

Det finns många utmaningar inom e-handeln och hinder på vägen mot framgång och lönsamhet. Konkurrensen är inte bara knivskarp – den är global – och oftast är priset ditt enda vapen. Hos många e-handlare är uppgiften att hålla reda på, uppdatera och prissätta alla produkter ett stort och kostsamt problem.

Anders Bley från Pricise berättar hur du ska tänka för att utveckla din prissättning i din e-handel. Anders ger exempel på hur en prismotor ger inte bara en mer effektiv administration utan också en automatiserad prisprocess som möter kundernas betalningsvilja.

http://www.webbdagarna.se/stockholm-2017/program#dag2

17-03-21|