Prismotorn Pricise växlar upp på Webbdagarna 21-22 mars

Home/Nyheter, Pressmeddelande/Prismotorn Pricise växlar upp på Webbdagarna 21-22 mars

Prismotorn Pricise växlar upp på Webbdagarna 21-22 mars

Prismotorn Pricise intar scenen och ställer ut på Webbdagarna i Stockholm, den 21-22 mars 2017. Deltagandet på Webbdagarna utgör startskottet för nästa fas i marknadslanseringen av den Vinnovastödda och molnbaserade prissättningstjänsten Pricise.

— Webbdagarna är ett klockrent forum att demonstrera vår innovativa prismotor på och att diskutera smartare prissättning och digitala affärer. Det är Sveriges ledande mötesplats för alla som arbetar med digitala kanaler och vår prissättningstjänst gör stor nytta i all typ av e-handel och omnikanalsförsäljning. Många e-handlare dras med lönsamhetsproblem idag och tvingas priskriga för de ser ingen annan utväg. Med vår prismotor kan de automatisera prissättningen, öka lönsamheten och lämna priskriget, poängterar Anders Bley, co-founder på Pricise AB.

Läs mer om Webbdagarna i Stockholm, den 21-22 mars >>

Om Pricise
Pricise är en helt ny och unik prismotor som integreras med företagets affärssystem. Lösningen ger möjlighet att med järnhand kontrollera och styra strategiska prisbeslut och att hålla alla prislistor ständigt uppdaterade under tiden som affärssystemet sköter transaktionerna. Med Pricise kan företag säkerställa att alla priser, på alla marknader och i alla kanaler, alltid ligger rätt i förhållande till kundbehov, marknadens förutsättningar och resultatkrav. Därmed förbättras priskontrollen, lönsamheten och kundnöjdheten i ett enda slag. Funktionaliteten bakom Pricise baseras på PriceGains prisstrategers erfarenheter av mer än 300 prisprojekt i olika branscher. Pricise AB startade 2017 och har huvudkontor i Stockholm.

Läs mer om Pricise på www.pricise.com