Två nyligen utexaminerade som konsulter till PriceGain

Home/Jobbannons, Nyheter/Två nyligen utexaminerade som konsulter till PriceGain

Två nyligen utexaminerade som konsulter till PriceGain

Vill du arbeta med prissättning och lönsamhet på ledningsnivå i många olika branscher? Då ska du höra av dig till oss.

PriceGain har funnits i drygt 13 år och vi som arbetar här har erfarenhet från många olika branscher, både i linjen och som konsulter. Våra metoder är väl beprövade och vår kunskap om prissättning, produkt- och tjänstepaketering har utvecklats under många uppdrag för svenska och multinationella bolag.

Vi är i ett spännande läge nu när efterfrågan på strategikonsulter inom prissättning tar fart. Allt fler företag ser möjligheterna med att arbeta aktivt med sin prissättning för att öka kundnytta, konkurrenskraft och lönsamhet. Resultaten av våra projekt är alltid mätbara, både vi och kunden vet därför när vi har gjort ett bra jobb. Detta har gett oss ett gott renommé som vi är rädda om och stolta över.

Vi är också ett mindre företag vilket innebär att alla medarbetare kan påverka företagets utveckling, att vi har korta vägar till beslut och att vi är väldigt måna om dem som jobbar hos oss. Som många konsultföretag har vi tidvis hög arbetsbelastning. Även om det inte alltid är så enkelt, prioriterar vi balans i livet och tid för familj, vänner och fritid. Vår plan är att fördubbla antalet konsulter under de närmaste åren, vilket kommer att göra oss starkare och mer flexibla. Samtidigt behåller vi det som vi gillar hos ett litet företag.
Som personer är vi nyfikna, ambitiösa och professionella. Vi lägger stor vikt vid kompetensutveckling och personlig utveckling, och vid att förbättra oss tillsammans som lag. Att ha kul på kontoret är en självklarhet, liksom att vinna affärer och leverera bra projekt.

Vi söker nu två nya medarbetare till vårt team. Den ena personen kommer att fokusera på våra prisoptimeringsprojekt och mjukvara medan den andra jobbar mer med våra prisstrategiprojekt.

  • Consultant – Programmering & modellering: Vi söker dig som är färdig civilingenjör eller civilekonom (nyutexad eller 1-2 års erfarenhet). Du har ett stort intresse av och mycket goda kunskaper i VBA-programmering och modellering, framförallt i Excel. Du har förmåga att se helheten samtidigt som du har fokus på detaljer. Du har också ett affärsintresse och är strukturerad i ditt arbete. Som person är du nyfiken, social och prestigelös och tar dig gärna an nya utmaningar och ansvar. Ett krav är att du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.
  • Consultant – Strategi: Vi söker även dig som är färdig civilingenjör eller civilekonom (nyutexad eller 1-2 års erfarenhet) och som vill arbeta med fokus på strategiprojekt. Du har ett brinnande intresse för affärer, ett mycket analytiskt sinne och är bekväm med att arbeta i Excel. Som person är du nyfiken, social och prestigelös och tar dig gärna an nya utmaningar och ansvar. Ett krav är att du är flytande i svenska och engelska både i tal och skrift.

Som konsult hos PriceGain får du dels lära dig konsultyrket från grunden men också utveckla din kompetens inom prissättning. Du kommer att arbeta som en del i ett eller flera team och får tidigt ta eget ansvar för delar i projekt och vara aktiv i kundmöten.

För mer information, kontakta Ulrika Lonæus på 073-515 28 11.

Skicka din ansökan med CV, personligt brev och betyg till careers@pricegain.com eller till ulrika.lonaeus@pricegain.com. Sista ansökningsdag 26 juni 2016. Intervjuer genomförs löpande fr.o.m 10 juni och tjänsten tillsätts så snart som möjligt med start efter sommaren.