Seniorkonsult med 5-7 års erfarenhet

Home/Jobbannons, Nyheter/Seniorkonsult med 5-7 års erfarenhet

Seniorkonsult med 5-7 års erfarenhet

Vill du arbeta med prissättning och lönsamhet på ledningsnivå i många olika branscher? Då ska du höra av dig till oss.

PriceGain har funnits i drygt 13 år och vi som arbetar här har erfarenhet från många olika branscher, både i linjen och som konsulter. Våra metoder är väl beprövade och vår kunskap om prissättning, produkt- och tjänstepaketering har utvecklats under många uppdrag för svenska och multinationella bolag.

Vi är i ett spännande läge nu när efterfrågan på strategikonsulter inom prissättning tar fart. Allt fler företag ser möjligheterna med att arbeta aktivt med sin prissättning för att öka kundnytta, konkurrenskraft och lönsamhet. Resultaten av våra projekt är alltid mätbara, både vi och kunden vet därför när vi har gjort ett bra jobb. Detta har gett oss ett gott renommé som vi är rädda om och stolta över.

Vi är också ett mindre företag vilket innebär att alla medarbetare kan påverka företagets utveckling, att vi har korta vägar till beslut och att vi är väldigt måna om dem som jobbar hos oss. Som många konsultföretag har vi tidvis hög arbetsbelastning. Även om det inte alltid är så enkelt, prioriterar vi balans i livet och tid för familj, vänner och fritid. Vår plan är att fördubbla antalet konsulter under de närmaste åren, vilket kommer att göra oss starkare och mer flexibla. Samtidigt behåller vi det som vi gillar hos ett litet företag.
Som personer är vi nyfikna, ambitiösa och professionella. Vi lägger stor vikt vid kompetensutveckling och personlig utveckling, och vid att förbättra oss tillsammans som lag. Att ha kul på kontoret är en självklarhet, liksom att vinna affärer och leverera bra projekt.

Vi söker dig som har arbetat i 5-7 år som managementkonsult eller i en roll där prissättning varit en central del. Du har god affärsförståelse och teamkänsla samtidigt som du är van vid att ta egna initiativ och jobba självständigt. Du har med fördel ett kvantitativt intresse då många av våra projekt är datadrivna. Efter en initial introduktion ser vi att du inom kort arbetar som projektledare och driver dina egna projekt och kunddialoger. En vilja att bidra och utvecklas inom sälj ses som mycket meriterande. Du har en civilingenjörs- eller civilekonomexamen i botten, ett starkt analytiskt sinne och är en social och prestigelös person. Mycket goda kunskaper i Excel är meriterande. Du skall vara flytande i tal och skrift på svenska och engelska.

För mer information, kontakta Lotte Kylberg på 070-758 16 05.

Skicka din ansökan till careers@pricegain.com senast den 26 juni 2016. Intervjuer genomförs löpande fr.o.m 10 juni och tjänsten tillsätts så snart som möjligt med start efter sommaren.