VINNOVA har valt ut PriceGains digitala lösning för kundvärdebaserad prissättning som ett av årets innovationsprojekt

Home/Nyheter, Pressmeddelande/VINNOVA har valt ut PriceGains digitala lösning för kundvärdebaserad prissättning som ett av årets innovationsprojekt

VINNOVA har valt ut PriceGains digitala lösning för kundvärdebaserad prissättning som ett av årets innovationsprojekt

PRESSRELEASE 2015-06-17: VINNOVA finansierar inom utlysningen Innovationsprojekt i företag, innovativa forsknings- och utvecklingsprojekt i tidiga skeden. PriceGain har med sin mångåriga erfarenhet av att hjälpa företag att utveckla sin prissättning för ökad lönsamhet utvecklat ett koncept för ett digitalt verktyg där företagen kan dra full nytta av en kundvärdebaserad prisstrategi.

– Vi har under åren hjälpt större företag i många olika branscher med att utveckla sin prissättning. Samtidigt som vi mäter mycket goda resultatförbättringar i införandet av nya prisstrategier, ser vi också utmaningarna i att få en kundvärdebaserad prissättning att fungera fullt ut i praktiken. Nu har vi möjlighet att vidareutveckla konceptet till en färdig lösning som vi ser att många företag efterfrågar, säger Per Högberg, grundare och en av delägarna i PriceGain.

VINNOVAs stöd delas ut till innovativa forsknings- och utvecklingsprojekt i tidiga skeden och ger företag möjlighet att driva utvecklingsprojekt som kan leda fram till innovationer med stor marknadspotential. Totalt delas 95 miljoner kronor ut till 113 projekt.

Se hela listan >>

 

För mer information kontakta:

Per Högberg
Grundare och Senior Partner
+46 733 94 84 10

Göran Skugge
Senior Partner
+46 702 80 84 77

Anders Bley
Informationschef och Senior Partner
+46 708 80 45 20

 

15-06-17|