Vilken prisstrategi passar ditt företag?

Home/Metod, Whitepaper/Vilken prisstrategi passar ditt företag?

Vilken prisstrategi passar ditt företag?

Att utforma och införa en ny prisstrategi kräver analyser och genomlysningar av marknad och processer samt metoder och verktyg som säkerställer framgångsrika resultat. Men varje företags prissättningsproblem och behov är unika och kräver olika angreppssätt och lösningar för bästa resultat. Lösningen beror bland annat på hur erbjudande, målgrupp, bransch, kanalstruktur och processer ser ut.

Läs mer om vilken lösning och prisstrategi som bäst passar ditt företag genom att ladda ned vårt whitepaper om olika prisstrategier:

LADDA NED

PriceGain lagrar och använder dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Uppgifterna kommer inte att lämnas ut till utomstående personer, företag eller organisationer. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och så kallade cookies på sajten här >>

 

Mer information

När du har tagit del av olika lösningar och prisstrategier för lönsammare affärer och förstår vilken modell som bäst passar ditt företag kan du gå vidare och läsa om hur du skapar ett framgångsrikt prisprojekt >>

Du kan också läsa vårt whitepaper om hur du skapar ett beslutsunderlag och en investeringskalkyl för ett prisutvecklingsprojekt >>

14-09-08|