Skapa beslutsunderlag för prisutvecklingsprojekt

Home/Metod, Whitepaper/Skapa beslutsunderlag för prisutvecklingsprojekt

Skapa beslutsunderlag för prisutvecklingsprojekt

För att skapa förståelse och engagemang hos ledningsgrupp, styrelse och andra nyckelpersoner för ett prisutvecklingsprojekt behöver du ta fram kalkyler och referenser som visar potentialen i projektet. Vi har utvecklat en enkel mall i detta dokument som du kan följa. Här kan du också se hur andra företag, som genomfört framgångsrika projekt, har ställt upp sina investeringskalkyler.

Läs mer om hur du skapar beslutsunderlag för prisutvecklingsprojekt genom att ladda ned vårt whitepaper med investeringsmall och olika branschexempel:

LADDA NED

PriceGain lagrar och använder dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Uppgifterna kommer inte att lämnas ut till utomstående personer, företag eller organisationer. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och så kallade cookies på sajten här >>

 

Hur går du vidare?

Kontakta oss så kan vi hjälpa dig att skapa ett bra beslutsunderlag med investeringskalkyl och referenser.

Ring 08 792 06 65 eller mejla oss och boka in ett möte så får du hjälp att komma vidare.

14-09-08|