Skapa ett framgångsrikt prisprojekt

Home/Metod, Whitepaper/Skapa ett framgångsrikt prisprojekt

Skapa ett framgångsrikt prisprojekt

För att säkerställa ett framgångsrikt prisutvecklingsprojekt måste till att börja med vissa nyckelpersoner vara engagerade i projektet. Det krävs även god förståelse och engagemang för den nya strategin i hela säljorganisationen och ofta strukturella förändringar av säljarbete och marknadsföring. Här får du en checklista på allt du bör tänka på för att skapa ett framgångsrikt prisutvecklingsprojekt.

Läs mer om hur du säkerställer ett framgångsrikt prisutvecklingsprojekt genom att ladda ned vårt whitepaper och checklista för effektiva och träffsäkra projekt:

LADDA NED

 

PriceGain lagrar och använder dina personuppgifter i enlighet med personuppgiftslagen. Uppgifterna kommer inte att lämnas ut till utomstående personer, företag eller organisationer. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter och så kallade cookies på sajten här >>

 

Mer information

Läs vårt whitepaper om hur du skapar ett beslutsunderlag och en investeringskalkyl för ett prisutvecklingsprojekt >>

14-06-03|