Så öppnar du kundens plånbok – en halvdag som fördjupar din kunskap om ancillary revenues

Home/Nyheter, Pressmeddelande/Så öppnar du kundens plånbok – en halvdag som fördjupar din kunskap om ancillary revenues

Så öppnar du kundens plånbok – en halvdag som fördjupar din kunskap om ancillary revenues

Hur övertygar du dina kunder att betala extra för tjänster som tidigare ingått i priset? Vilka extraprodukter är de villiga att öppna plånboken för? Och var går den betalningsmässiga smärtgränsen?

Det är några av frågorna på Travel News Studio 25 november under temat tilläggstjänster, ancillary services. För när priserna pressas i botten måste reseföretagen hitta nya intäktsströmmar för att hålla marginaler och lönsamhet uppe. Och ingen kommer undan, vare sig leverantörer eller återförsäljare. Travel News Studio erbjuder därför ett unikt tillfälle att få lyssna och diskutera med flera av Europas mest kända experter och föreläsare inom ancillary services i och utanför resebranschen.

Göran Skugge
Senior Partner, PriceGain

Revenue management-experten Göran Skugge, med lång erfarenhet av att hjälpa internationella reseindustriföretag såsom KLM och företag i andra branscher, berättar hur reseföretag kan öka sin lönsamhet genom att bryta isär sitt kunderbjudande och hitta det optimala priset för tilläggstjänster och extraprodukter.

http://www.travelnews.se/special/travel-news-studio

13-10-08|