Expertens 10 tips: Så sätter du rätt pris

Home/PriceGain i media/Expertens 10 tips: Så sätter du rätt pris

Expertens 10 tips: Så sätter du rätt pris

Sverige|Entreprenören|Nr 7 2011

Per Högberg, senior partner på PriceGain, gör expertuttalande i senaste numret av Tidningen Entreprenör som ges ut av Svensk Näringsliv. För att lyckas med att sätta rätt pris bör företag först och främst sluta att basera sina priser på kostnad och istället ta reda på vad kunderna har för behov och är villiga att betala, inte vad de säger sig vara villiga att betala. Prissättning är en vetenskap vars beslut ska baseras på fakta och därför bör prisbeslut inte baseras enbart på erfarenheter eller föreställningar som lever i organisationen. Läs hela artikeln genom att följa länken nedan.

More information(sid 65)

11-11-07|